Expozitie dedicata zilei de 8 Martie

Expozitie dedicata zilei de 8 Martie
Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Imagini din zonele pe care le-am vizitat.

luni, 9 martie 2009

Ziua premierii

În cadrul acţiunii,, Gala valorilor feminine" municipalitatea botoşăneană au premiat 17 femeii care au contribuit în educaţie, sănătate,cultură,justiţie,sport.Da, pentru că ziua de 8 martie, este ziua în care putem să mulţumim femeilor în cadrul festiv.
Să mulţumim doamnelor profesoare care ne-au educat, atat pe noi cât şi pe copii noştri,să mulţumim d-nelor doctoriţe care au avut si au grijă de sănătatea noastră,să mulţumim d-nelor din justiţie, pentru că ne apără drepturile juridice, să mulţumim d-nelor femei de afacere, care crează locuri de muncă pentru femei, să mulţumim d-nelor politiciene, d-nelor poliţiste, care au grijă de sănătatea noastră, d-nelor jurnaliste, şi tuturor femeilor din domeniul panificaţiei,confecţiilor şi altor domenii de activitate, mamelor şi să le oferim un cadou muzical din partea copiilor al ,,Asociaţiei Cheia Sol" ,iar din partea dlui primar diploma de onoare celor care s-au evidenţiat în cadrul activiţăţii lor profesionale, pentru rolul pe care l-au jucat şi îl joacă în viaţa noastră.Eu, Viorica Hrustovici, am oferit un cadou,, Expoziţia de filatelie şi cartofilie" cu această ocazie a zile de 8 martie, pentru că în aceste exponate se regăsesc femeile de azi, care prin perseverenţă şi inteligenţă, sunt continuatoarele celor care acum o sută de ani au demonstrat că pot face aceleaşi activităţi ca şi bărbaţii.Voi prezenta pe fiecare din ele in calitatea domniilor sale de premiante ca continuatoarelor a pionierelor de acum o sută de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu