Expozitie dedicata zilei de 8 Martie

Expozitie dedicata zilei de 8 Martie
Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Imagini din zonele pe care le-am vizitat.

marți, 24 martie 2009

Declaraţie
Premiul din domeniul educatiei a ajuns la doua valori feminine, Elena Ciobanu si Angelica Gherman.Au indrumat pasii sutelor de elevi si s-au remarcat prin curajul de care au dat dovada.
Angelica Gherman, invatator Scoala Nr 13: a declarat după primirea premiului:
"Este o recunoaştere a valorii mele şi sunt sigură că o mulţime de colege de-ale mele invăţătoare ar fi meritat acest premiu pentru că sunt foarte bune ca dascăli şi pentru că şi eu fac tot ceea ce fac d-lor, atât doar că eu am avut curajul ca să imi pun în cărţi experienţa didactică şi pentru că am avut succes cu prima carte care este o culegere de exerciţii şi probleme de matematică editată la editura Didactică din Bucureşti şi pentru că această culegere a apărut în 55.000 de exemplare în trei ediţii am prins curaj şi am scris şi următoarele cărţi."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu