Expozitie dedicata zilei de 8 Martie

Expozitie dedicata zilei de 8 Martie
Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Imagini din zonele pe care le-am vizitat.

vineri, 9 martie 2012

a 5-a Conferinta Internationala UNIFERO-Bucuresti- 2012- Sala Parlamentului


Uniunea Internationala a Femeilor Romane, UNIFERO Inc.,
organizeaza in Bucuresti, intre 22 si 24 iunie a.c.,
cea de-a 5-a Conferinta Internationala si Congresul cu tema

Femeile, independente prin educatie'
Tehnica artei de a educa pentru societatea secolulului XXI”
Parteneri locali: Universitatea Romana Americana (URA), Muzeul Satului, TVR, Societatea Romana de Radiodifuziune, Organizatia Meridiane Socio-Culturale,
Editura ANAMAROL si firma REEA.
UNIFERO Inc. este o organizatie umbrela non guvernamentala, infiintata in urma cu mai bine de cinci ani in Atlanta/Georgia/S.U.A., care militeaza pentru sustinerea femeilor din Romania si de peste hotare.
Rolul si importanta femeii sunt si in acest an in atentia Conferintei Uniunii Internationale a Femeilor Romane, UNIFERO Inc., intr-o serie de module si dezbateri care se vor derula la Bucuresti pe teme legate de arta si tehnica de a educa.
Timp de 3 zile, incepand din 22 iunie, UNIFERO Inc. isi va reitera sprijinul pentru femeile romane in special, si femei in general, indiferent de etnie, varsta, profesie, pregatire, stare sociala, religie etc.
Conferinta este la a cincea editie, dupa ce in anii trecuti evenimentul a avut loc la Vatra Dornei (2008), Atlanta (2009), Piatra Neamt (2010) si Iasi (2011).
In paralel, organizatia isi va derula primul Congres de analiza a activitatii pe parcursul a celor cinci ani de existenta (participa membrii UNIFERO).
Si la aceasta editie, sunt deschise Concursurile de Creatie literara si de Arta plastica pentru elevi (tematicile se gasesc pe website-ul www.unifero.net).
Programul Conferintei si informatii suplimentare pentru inscriere si participare se gasesc pe website-ul sus mentionat.
Contacte: Unifero2007@yahoo.com si smaranda_livescu@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu