Expozitie dedicata zilei de 8 Martie

Expozitie dedicata zilei de 8 Martie
Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Imagini din zonele pe care le-am vizitat.

joi, 1 decembrie 2011

1 DECEMBRIE LA BOTOSANI- CENTRUL VECHI ISTORIC








Acţiunea de inaugurare a Centrului Vechi care a durat aproape doi ani de zile, timp in care a avut loc reabilitarea zonei. Pe data de 1 decembrie, Ziua Naţională a României, a avut loc aici, in prezenta botosanenilor manifestarea dedicata zilei importante din punct de vedere istoric. Incepand cu ora 9,30 au sosit aici, in piata armata, jandarmeria, elevi si multi localnici. A avut loc ceremonialul militar şi religios apoi depunerea de coroane şi jerbe de flori la monumentul eroilor. Pe langa acest program încărcat pentru botoşănenii, participantii impreuna cu autorităţile locale au participat la inaugurarea Centrului istoric al municipiului si au ascultat alocuţiuni ale şefilor judeţului şi municipiului.
La final, pentru cei prezenţi în Centrul Vechi al oraşului le-au fost împărţite 1.000 de porţii de fasole cu cârnaţi şi vin fiert













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu