Expozitie dedicata zilei de 8 Martie

Expozitie dedicata zilei de 8 Martie
Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Imagini din zonele pe care le-am vizitat.

joi, 12 aprilie 2012

Targul traditional de Paste la Botosani 9 aprilie 2012


Pe data de 9 aprilie 2012, la Botoşani s-a deschis Târgul tradiţional de Paşte organizat pe Pietonalul Unirii, de Asociaţia „Pentru Botoşani” şi municipalitate, care au puse la dispoziţia comercianţilor zece căsuţe din lemn care oferă condiţii deosebite.



Da, sunt din lemn cum se poate vedea din imagini foto. Acest confort oferit producărorilor este bine venit ca aceştia să numai îndure frigul şi nu numai, asigură o securitate produselor. O altă prezentare a produselor.



Aceste căsuţe, mi-a adus aminte de multe altele, care le-am întîlnit amplasate pe tot timpul anului , de regulă în zona unui centrul vechi ca exemplu în Cracovia, si alte orase importante (Polonia), Potsdam (Germania) si m-am bucurat să avem şi noi la Botoşani. Este o realizare. Am vizitat mai multe capitale ale lumii pentru mai multe accesati aici http://emancipareafemeii-viorica.blogspot.com/




Pentru cei care doresc să cumpere produse naturale fabricate în judeţul Botoşani cum ar fi cozonaci şi alte produse de patiserie, miere de albine, ţuică de Rădeni, vin de Frumuşica şi produse de artizanat sunt oferite de producători.







Fagure in forma de floare. Cat de ingenioase sunt albinele
care poate ne transmit ceva ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu