Expozitie dedicata zilei de 8 Martie

Expozitie dedicata zilei de 8 Martie
Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Imagini din zonele pe care le-am vizitat.

marți, 7 aprilie 2009

Multumesc mult

administratia Botosani News care a publicat acest articol
"Gala valorilor feminine"


,,Municipalitatea botoşăneană va organiza pe data de 7 martie un spectacol dedicat Zilei Femeii. Este vorba despre un eveniment prin care se doreşte aducerea unui sentiment de recunoştinţă botoşănencelor care au făcut ca numele municipiului să fie recunoscut în ţară şi în străinătate. Acţiunea se desfăşoară la iniţiativa doamnei Viorica Hrustovici cunoscută pentru implicarea şi devotamentul acordat reprezentării femeii în ţară şi în Botoşani, prin diferitele acţiuni organizate de aceasta până acum. Ne propunem ca în cadrul unui spectacol de gală să oferim o serie de distincţii acelor femei care şi-au adus aportul de-a lungul timpului la recunoaşterea Botoşanilor în lume. Pentru aceasta a fost solicitat sprijinul instituţiilor abilitate din Botoşani pentru a ne furniza propuneri în acest sens fiind alese în final cele mai reprezentative femei pe domenii de activitate cum ar fi medicină, învăţămint, cultură, teatru, justiţie, sport, afaceri, etc. "Gala valorilor feminine din Botoşani", aşa cum a fost intitulat spectacolul, va avea loc pe data de 7 martie la sala mare a Teatrului Mihai Eminescu şi va fi precedată de o expoziţie organizată în foaierul teatrului intitulată "Emanciparea femeii-Paşi pe un drum fără sfarşit" aparţinând doamnei Viorica Hrustovici,"
Da, acest articol confirmă acţiunea de parteneriat între mine Viorica Hrustovici cu Primăria Botoşani reprezentat prin domnul primar.



Cu privire la expoziţiile pe care le organizez, acestea au scopul de a prezenta imaginea femeii românce în ţară şi peste hotare,imaginea oraşului Botoşani şi activitatea culturală la Botoşani, ca o dovadă că la Botoşani cetăţenii oraşului au preocupări frumoase şi nu ca cele despre care auzim peste graniţă, cu violenţa verbala şi fizică.Doresc să reamintesc că eu, ca cetăţeancă a oraşului, nu mă înregistrez cu vreo activitate în cadrul unei instituţii, nu fac parte din niciun ONG, nu am coloratură politică, ci pur şi simplu doresc să vorbesc despre valori, si în special cele feminine, pe care trebuie să le respectăm. Propunerea care am facut-o este ca să le mulţumim doamnelor care au contribuit în mod remarcabil în educaţie, cultură, medicină, justiţie.
Să mulţumim doamnelor profesor care ne-au educat pe noi şi pe copii noştri, doamnelor doctoriţe, care au avut şi au grijă de sănatatea noastră, doamnelor din justiţie, care ne apără drepturile, doamnelor din presă, care ne prezintă realitatea zilei, doamnelor care conduc afaceri şi crează locuri de muncă, doamnelor actriţe care ne umple sufletul de bucurie, doamnelor care desfăşoară activităţi culturale,doamnelor poliţiste, etc.
,,.Mulţumesc mult, cu această ocazia tuturora care mi-au mulţumit direct pentru acţiunea ,,Gala valorilor feminine". Am participat la bucuria lor, am trăit-o alături de persoanele premiate. Asta înseamnă că nu am muncit degeaba la exponatele mele în care prezint pioniere din toate domeniile de activitate.Vă mulţumesc din suflet.
Regret nespus de mult faptul că, deşi lista a cuprins mai multe persoane care s-au evidenţiat de-a lungul carierii profesionale, cum au fost: dna Lucica Pârvan director al Muzeului Botoşani, dna Cornelia Viziteu director al Bibliotecii Judeţene Botoşani ,dna Daniela Condurache solistă a cântecelor populare moldoveneşti,recunoscută pe plan naţional si internaţional prin numeroasele premii câştigate; , scriitoarea, poeta Maria Baciu, dna Viorica Popa, multe doamne cadre medicale, acestea au fost scoase de pe listă de Primăria Botoşani - lucru pentru care eu nu am nici o vină -pe motivul următoarei ,,ediţii de premiere"
Vă mulţumesc din suflet,Viorica Hrustovici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu