Expozitie dedicata zilei de 8 Martie

Expozitie dedicata zilei de 8 Martie
Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Imagini din zonele pe care le-am vizitat.

joi, 23 februarie 2012

PROGRAMUL EXPOZITIILOR IN 2012 UNDE VOI PARTICIPA


Anul acesta voi participa cu exponatele ,, Femei celebre de-a lungul istoriei" , 400 de personalităţi feminine din perioada interbelică , postbelică si contemporană, primele laureate ale unor premii speciale in literarură, ştiintă, cercetare, medicină şi sport
--SERBIA -luna mai- 2012
...Romania- Timisoara mai 2012 cu ocazia ,, Ziua Europei"
--ROMANIA -Bucuresti- Sala Parlamentului
-UNIFERO- iunie-2012
--POLONIA -Krakovia- iulie 2012
Multumesc mult colectionarilor care au incurajat aceasta lucrare cu o tema delicată feminină ,, emanciparea femeii" si pentru faptul că mi-au dat sfaturile necesare promovării. Adresez multumirile d-lor:
presedinte al FFR. -Leonard Pascanu, vicepresedinte FFR- Ioan Catana, vicepresedinte -Serban Dragusan si Ambrus Francisc membru de onoare a Federatiei Filatelice Romane (FFR)
Multumesc d-lui Traian Apetrei, directorul Teatrului ,, M. Eminescu", din Botosani care a acceptat ca sa aibe loc expozitii dedicate femeilor in frumoasa sala a teatrului dupa cum se vede din fotografia anexata la prezentarea blogului. Multumesc deasemena d-lui muzeograf Gh. Median de la Muzeul de Istorie Botosani, din imagine foto, in calitate de cooprezentator al istoriei feminismului din exponatul cu tema ,, femei celebre de-a lungul istoriei"

3 comentarii:

  1. Va asteptam si la Timisoara cu expozitia.
    Succes in activitatea dvs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, mult!
      Nu pot sa particip la Timisoara anul acesta pentru ca ,, Zilele Europei" corespund cu aceasi perioada unde particip in Serbia

      Ștergere
  2. Pentru Sorinica, am acceptat sa particip la Timisoara cu ocazia ,, Ziua Europei" 9-15 mai 2012. Multumesc

    RăspundețiȘtergere