Expozitie dedicata zilei de 8 Martie

Expozitie dedicata zilei de 8 Martie
Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Imagini din zonele pe care le-am vizitat.

luni, 13 decembrie 2010



În şirul de acţuni caritabile desfăşurate de organizaţia municipală a PSD Botoşani cu ocazia sărbătorilor de iarnă s-a numărat şi o vizită la Centrul Maternal Micul Prinţ din str. Dobrogeanu Gherea din Botoşani.

„Mai sunt doar cîteva zile pînă la Sărbătoarea Naşterii Domnului, iar copiii aşteaptă cu nerăbdare sosirea lui Moş Crăciun care va veni încărcat de cadouri. Din păcate, există mulţi copii în oraşul Botoşani cărora soarta le-a fost potrivnică. Este vorba şi despre cei internaţi în Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă, unitate aflată sub conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, copii care nu au parte de dragostea părintească şi nu au ocazia de a-şi petrece sărbătorile alături de familie”, a explicat alegerea locaţiei Tereza Nica, lidera femeilor social-democrate din municipiul Botoşani. O echipă condusă de deputatul Costică Macaleţi şi din care au făcut parte reprezentante ale organizaţiei de femei, precum Tereza Nica, Tamara Ciofu, Silvia Diaconu sau Brînduşa Bucşă, dar şi şefii de la tineret, Răzvan Rotaru şi Aura Simion, au împărţit micuţilor şi mămicilor aflate în dificultate pachete constînd în haine, jucării, dulciuri şi fructe. „Dorim să fim alături de aceste persoane, să le arătăm că nu suntem indiferenţi faţă de problemele lor, să le oferim acestor copii o rază de lumină şi un zîmbet în prag de sărbători”, a mai spus Tereza Nica.
(Articol publicat Botosaneanul
Despre Botosaniul interzis , 11 decembrie 2010)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu