Expozitie dedicata zilei de 8 Martie

Expozitie dedicata zilei de 8 Martie
Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Imagini din zonele pe care le-am vizitat.

luni, 27 iulie 2009

Cea mai bătrână femeie din lume, portugheza Maria de Jesus, a decedat


Cea mai bătrână femeie din lume, portugheza Maria de Jesus, a decedat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
ŞTIAŢI CĂ?
Cea mai bătrână femeie din lume, portugheza Maria de Jesus, a decedat, vineri, la vârsta de 115 ani, anunţă agenţia Lusa.
Potrivit agenţiei de presă AFP, născută la 10 septembrie 1893, Maria de Jesusa devenit cea mai bătrână femeie din lume la 26 noiembrie, după decesul Ednei Parker, şi ea decedată la 115 ani.
Edna Parker s-a născut la 20 aprilie 1893 şi a murit la vârsta de 115 ani şi 220 de zile. Bătrâna a atins această vârstă datorită faptului că nu a băut alcool şi nu a fumat.
Gerontology Research Groupsusţinea că, după decesul Ednei Parker, portugheza Maria de Jesus a devenit cea mai în vârstă persoană din lume, ea fiind născută la 10 septembrie 1893.
Potrivit unei surse apropiate familiei, citată de agenţia Lusa, Maria de Jesus a murit, vineri, la puţin timp după ora 10.00 (ora locală), după ce fusese transportată de o ambulanţă şi internată la un spital, am citat din articolul publicat de mediafax, Lisaboba ianuarie 2009.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu